En favor de les matèries de filosofia

viernes, 30 de octubre de 2020

103. La humanitat és dirigeix en direcció correcta o incorrecta?



Armand López Minguella 

L'arrel d'haver-me fet aquesta pregunta ha estat adonar-me'n que des de feia molts anys la humanitat no  vivía un any tan surrealista/atípic amb tot això del virus i de la pandèmia que ha fet que ens quedessim uns mesos confinats a casa, els que no ho hem estat, hem hagut d'aguantar sèries restriccions i a més, l'ús de la masacareta en tot moment a l'exterior. Llavors,desprès de reflexionar una estona, m'he fet la pregunta:ens dirigim en direcció correcta o en direcció incorrecta? 

Des d'un punt de vista ètic podem considerar que estem navegant en direcció ja que en comparació amb segles enrere, han disminuït molt les guerres i les morts prematures, s'ha instaurat la democràcia casi bé a tot el món i l'èsser humà és molt més intel.ligent en tots els aspectes.

Per altra banda,i des d'un punt de vista científic podem observar com en els últims anys la intel.ligència artificial ha progressat moltissim i a mi això em fa una mica de respecte. A més el medi ambient està cada cop deteriorant-se més i si no prenem mesures sèries el problema serà seriòs.

En conclusió, he triat aquesta pregunta ja que veient el panorama és molt interessant i també m'afecta el meu futur i el de tots/es.



No hay comentarios:

Publicar un comentario