En favor de les matèries de filosofia

sábado, 30 de octubre de 2021

HI HA POSSIBILITAT DE SER LLIURE AL 100% ?


Fet per: Lucia Santolaria 

En major part, el preu de la llibertat des d'un punt de vista intern, es la necessitat d'escollir o encara més, el deure d'escollir. De vegades, ens veiem obligats a escollir, no podem fer altra cosa que escollir, en aquest casos fins i tot el fet de no decidir-nos per cap opció és inexorablement una tria.

He escollit aquest concepte de llibertat ja que crec que és molt importat perquè és un aspecte molt personal, fins al punt que dos persones completament iguals des d'un punt extern, una sigui completament lliure i l'altra no ho sigui. Això fa que a mi se'm plantegin diverses preguntes, com ara: Quin es el sentit de la llibertat?, Les persones que no són lliures són aquelles que tenten un problema intern? o Són aquelles que lluiten amb problemes externs?, És real aquest concepte? o L'hem creat els humans a base d'espectatives?... 


A vegades, ens veiem obligats a escollir, no podem fer altra cosa que escollir. I, en aquests casos, fins i tot el fet de no decidir-nos per cap opció és inexorablement una tria.el preu de la llibertat humana és la necessitat d’escollir.el preu de la llibertat humana és la necessitat d’escollir.el preu de la llibertat humana és la necessitat d’escollir.el preu de la llibertat humana és la necessitat d’escollir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario