En favor de les matèries de filosofia

miércoles, 12 de octubre de 2022

ÉS POT NÉIXER MÉS D'UNA VEGADA AL LLARG DE LA NOSTRA VIDA?





La vida és relativament curta i passa molt de pressa, però tenim molt temps per trobar-nos, retrobar-nos i aprendre com ens agrada viure.

Jo sempre he pensat que durant una vida se'n poden viure més d'una. Som humans i anem adquirint coneixement i maduresa al llarg del nostre pas per la terra canviant en tots els aspectes el nostre "JO" per èpoques. Això fa que em pregunti si realment de vegades toquem tan baix, que necessitem d'alguna manera "ressuscitar" per a canviar el xip i així poder tenir l'energia de fer canvis o a l'inrevés.

M'he inspirat amb aquesta imatge perquè hi trobem un arbre caigut i arrencat de les seves arrels (tocar fons, la "mort" en la vida) i en una branca hi trobem una pinya la qual encara està unida a l'arbre "mort". La pinya és com la següent vida del mateix arbre, l'oportunitat de fer-ho millor o encara més malament.



Fet per: Carla Bros Batalla

Curs: 1r BATX B

Branca: Metafísica. Es pregunta per la naturalesa de la realitat (com podem explicar el canvi, com la realitat es transforma i passa a ser un altra)

No hay comentarios:

Publicar un comentario