En favor de les matèries de filosofia

jueves, 13 de octubre de 2022

ES LA VIDA UNA QÜESTIÓ D’ACTITUD?





 És possible que amb la nostra actitud puguem canviar, empitjorar, alleujar patiments?  Entenent el patiment a nivell físic, dolors,etc com a nivell mental (problemes que intentem sol.lucionar desde la ment).


Jo crec que si és possible. Amb actituds positives es poden afrontar millor qualsevol de les moltes circumstàncies que ens van passant durant la nostra experiència  humana.


Contràriament, si davant el mateix problema o circumstància no podem o no sabem adoptar aquesta actitud positiva i ho fem desde el pessimisme i la falta d'energia, ens resultarà molt més difícil gestionar la situació i s’allargarà segur molt més en el temps.


Els factors mentals/ espirituals com són el caràcter(donat per la genètica i per factors anteriors al naixement)  i la actitud ( la força de la nostra voluntat que mostrem davant les situacions) estan molt lligats en la majoria dels casos. Amb aquesta actitud tenim un petit marge de maniobra per decidir com ens afecten les coses.



He decidit triar aquesta foto perquè és un clar exemple de superació personal i força mental per sobre del patiment físic. Durant la setmana vaig a córrer per a poder alliberar tensions,per a poder-me sentir més activa ,amb més energia i també més positiva. Aquesta activitat m’ajuda a adoptar el meu dia a dia amb una actitud de més positivisme,un clar exemple de que l’actitud té una gran força envers la persona.


Branca de la filosofía a la que pertany la pregunta: teoria  del coneixement


Fet per: Raquel Vico González

Classe: 1 batx B



No hay comentarios:

Publicar un comentario