En favor de les matèries de filosofia

viernes, 5 de noviembre de 2021

35. Poden canviar les persones?

 


Feta per: Genís Guixé Tomàs

La manera de ser d'una persona és eterna o pot canviar? Pot canviar de ser bona persona a ser mala persona o a la inversa? Per començar, que està bé i què està malament? 
Bé, jo crec que quan una persona comet una acció, ell o ella és conscient si està bé i malament, l'altra cosa és que ho vulgui acceptar o no. Hi han persones dolentes al món, que no tenen escrúpols i fan tot tipus de coses dolentes sense miraments. Poden canviar? És possible, crec que es pot arribar a canviar la visió d'aquestes persones, clar que crec hi pot haver excepcions. Si una persona ha matat a gent tota la seva vida sense cap mena d'arrepentiment crec que és difícil que es torni bona persona, com a molt pot deixar de matar pero seguirà estar bé. 
També crec que per molt que s'arrepenteixi no té perquè merèixer que la perdonin i s'oblidi el que ha fet, pot canviar una mica però el mal està fet i ho va fer amb tota la consciència del món sabent que podia fer mal a altres persones, per tal crec que hi pot haver alguna excepció i algú que no canviï mai i no s'en arrepenteixi, ja que canviar es adonar'sen que no està bé no és simplement deixar de fer-ho, i crec que una persona que ha comés moltes coses dolentes a conciencia sense cap remordiment no canviarà mai, com a molt deixarà de fer-ho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario